Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radosław Życzkowski Jan Kovalsky sM M damian wójcik Jan Maryjan Agata Dymna Dorota Hansen Stanislaw Lisowski boj fra oszlo Josephvol.2 smith sid87 HeartB ALEXANDER HAZARD BEJSBOL (1311 niezalogowanych)
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
dar1982 napisał:
Wawel, ale chyba nie przy Królach Polskich? Po prostu jak widzę bolka, który ma jeszcze czelność się odzywać i wygadywać takie farmazony to dłonie opadają. Jego miejsce jest pod murem.

...obszczymurku...
...twoje miejsce jest pod murem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
Poziom godny przedszkolaka. Zero argumentów, tylko wyzwiska....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
co o żydowskim potomku ma do powiedzenia legenda Solidarności?
.....

Mamy w Polsce stan wojenny. Jest zupełnie tak, jak po 13 grudnia '81 roku. Ten stan wojenny wprowadził Jarosław Kaczyński. I teraz tylko od nas zależy, jak się zmobilizujemy, jak potrafimy być radykalni w ciągu najbliższego roku – mówi legendarny opozycjonista z czasów PRL Władysław Frasyniuk.

Frasyniuk apeluje przede wszystkim o radykalizację języka: otwarte mówienie, że politycy PiS-u łamią prawo, że są zwykłymi przestępcami. – Będziemy o tym pamiętać. Wasze czyny zostaną spisane i osądzone – zwrócił się do polityków rządzącej koalicji. Zaapelował też do wszystkich, którzy uważają się za pokrzywdzonych przez „dobrą zmianę”, by szli ze swoimi sprawami do sądu.

Frasyniuk jest przekonany, że partie opozycyjne nie są w stanie powstrzymać PiS-u przed dalszym niszczeniem Polski, ponieważ są dramatycznie słabe. Mogą to natomiast zrobić zwykli obywatele, zwłaszcza ci, którzy biorą udział w demonstracjach organizowanych przez Komitet Obrony Demokracji.

– KOD jest największym sukcesem ostatniego ćwierćwiecza. Ubywa mi lat, gdy widzę kolejny marsz w obronie Trybunału Konstytucyjnego, w obronie demokracji. Znowu jestem wtedy młodym Władkiem, mogę wrócić na barykady – mówi.
polska.newsweek.pl/wladyslaw-frasyniuk-j...nny,film,384374.html

Frasyniuk: Kaczyński wprowadził stan wojenny Mamy w Polsce stan wojenny. Jest zupełnie tak, jak po 13 grudnia '81 roku. Ten stan wojenny wprowadził Jarosław Kaczyński. I teraz tylko od nas zależy, jak się zmobilizujemy, jak p... polska.newsweek.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
to proponuje wrócić do lektury co się nazywa "historia Polski" i poczytać o dziale targowica. Wypisz wymaluj KOD +PSL+ PO. Tylko zdrajca donosi na swój kraj. Lepiej poczytaj też co to był stan wojenny. Jakoś czołgów na ulicach nie widzę.
Ps. jak tam wasz wodzu alimenciarz?? Zapłacił alimenty?? Z jakiego kraju pochodzi??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dar1982 napisał:
to proponuje wrócić do lektury co się nazywa \"historia Polski\"
wyobraź sobie że znam to dzieło
i szczerze takim jak ty polecam

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dar1982 napisał:

Ps. jak tam wasz wodzu alimenciarz?? Zapłacił alimenty?? Z jakiego kraju pochodzi??

za trudne dla mnie pytanie
za to mogę ci odpowiedzieć jeśli chcesz na pytania
Wódz jakiego kraju nie chce oddać, czy też zwrócić kasy za apartament podarowany za udział w zbrodniach Bolesława Bieruta na Żoliborzu
prezydent jakiego narodu aby oszukać swój parlament to jeździł na prywatne wykłady do miasta A, chociaż posłem był w mieście B a w rozliczenia sobie wpisywał podróże poselskie
z jakiego kraju pochodzi szef związków zawodowych co dla swojego jamnika itd
może coś więcej Polaku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
Za trudne pytania czy głowa chowana w piach?? To, że wiesz, że jest coś takiego jak historia Polski to nie oznacza że ją znasz. Jeśli ją znasz, to powiedz czym była targowica. Czy może kolejne niewygodne pytanie dla osoby polegającej ZDRAJCÓW POLSKI?? Wiesz chociaż ile alimentów zalega twój przywódca?? To policz ile z tego byłoby mieszkań. Jak można mówić o obronie prawa jeśli sam sweterek je łamie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
co mnie jakiś sweterek obchodzi
mnie interesują przywódcy tej nacji
Polacy są narodem idiotów. – Józef Piłsudski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
dar1982 napisał:
Poziom godny przedszkolaka. Zero argumentów, tylko wyzwiska....

...zsflustrowany hipokryto...przeczytaj tą ,,żółć,,którą tutaj wylewasz...
...jeszcze raz...
...a zrozumiesz,że...
..to twoje miejsce jest pod murem...
...obszczymurku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Wiking
Buhaha... wyzwiska, wyzwiska, i puste słowa. Dużo piszesz ale nic z tego nie wynika. Podaj konkrety i napisz czemu się z tym nie zgadzasz. W przeciwnym wypadku niezawracaj mi głowy. Szkoda mi mojego czasu na rozszerzone dzieci na forum. Dzieci które nie potrafią uzasadnić swoich poglądów. Z Jankiem Starym się niezgadzam ale on chociaż pokazuje poziom a Ty..... cóż szkoda czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok